Comments

A complete, functional and adaptable 22m2 studio

A complete, functional and adaptable 22m2 studio


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

"Because of the high prices of houses in Taipei, the size of homes that young people can buy has been decreasing greatly over the past decade," says Szu-Min Wang, the study's alma mater A little months and responsible for a reform that perfectly illustrates this reality. The owner of an old flat of 22 square meters with a loft of 3.3 square meters I wanted to adapt it to your tastes. "When facing a space that is not wide, but still has possibilities to be inhabited, the needs of the client have to be analyzed very carefully," he explains. In this case, it was a young girl who travels a lot for work reasons and who wanted her house to be a refuge in which to take a hot bath and sleep surrounded by tranquility, with a clear area for exercise, a kitchen with just enough for day to day, storage space and a dining room.

To free the space, the studio designed custom furniture for the walls that also took advantage of the total height of the ceilings. Two narrow tables attached to the wall allow you to set up a dining room when necessary and pick it up when not in use. The previous shower was replaced by a relaxing bathtub and the bathroom door was changed to a sliding door that allows to gain space. White and wood were used to give warmth and illuminate the interior and the furniture has been chosen with simple lines so that they do not recharge the space.

Photos: Hey! Cheese
www.facebook.com/Design.A.Little/

Advertising - Keep reading under Small, but bully

This 22m2 apartment, renovated by the A little Design studio, has everything it takes to live.

All open

In the image we see the entrance, the only hall that has the house. On the left, the kitchen and, on the right, the bathroom mirror door.

Relaxing bath

The owner wanted to be able to bathe when she got home after a day's work, so the studio removed the previous shower and placed a bathtub.

Storage space

A low height toilet allowed some shelves to be installed next to the mirror.

Hot Hot…

It was installed under the stairs that give access to the loft an extra boiler to have hot water when desired.

Just enough

A single front contains everything the owner needs in the kitchen.

Countertop Detail Wash and cook

The washing machine, before in the bathroom, was moved to the kitchen.

Built-in lights

A row of lights under the high cabinets allows the countertop to be perfectly illuminated.

Custom suit

Both the kitchen and living room furniture were custom designed, taking full advantage of the space and height of the ceilings. In the picture, clothes closets with shelves for books on them.

Tatami

The space under the window was used to create a rest area with storage under it.

Corner taken advantage of

Shelves were installed in a space next to a column to have open storage space.

Eat at home

Although the owner does not eat much at home, she wanted to have a dining room to sit when she did, but not take up much space in her day to day.

A table set

The solution was two narrow tables that can stick against the wall when not in use and form a large table when accompanied by eating.

Lights and action

The wall lamp can be adjusted to give light to the dining room or living room.

Loft

The apartment has a loft of 3.3 square meters that occupies the bedroom.

White and wood

The color palette was restricted so as not to load the environment.

View from the attic Stairs

A sliding staircase allows access to the shelf located above the cabinets.

All clear

The owner wanted a clear place to exercise. It was achieved by placing all the elements on the walls.

Tall bedroom

In the loft is the bedroom.

Sweet Dreams

View of the stairs and the bedroom-

Work and pleasure

A study area with a low table and a cushion was placed in the attic.

Plan before the reform Plan after the reform